Actualiteiten

Misvattingen over vlees #5: het vervangen van rood vlees en zuivelproducten door alternatieven vermindert onze ecologische voetafdruk aanzienlijk

Misvattingen over vlees #5: het vervangen van rood vlees en zuivelproducten door alternatieven vermindert onze ecologische voetafdruk aanzienlijk

In onze vorige artikelen over mythen en misvattingen over Brits vlees hebben we de ecologische voetafdruk van de Britse veehouderij ...
Lees meer
Misvattingen over vlees #4: Britse koeien en schapen eten oogsten die de mens zou kunnen eten

Misvattingen over vlees #4: Britse koeien en schapen eten oogsten die de mens zou kunnen eten

In ons vorige artikel hebben we uitgelegd waarom het vaak niet mogelijk is om oogsten te verbouwen op land dat ...
Lees meer
Misvattingen over vlees #3: zouden gewassen kunnen worden geplant op land dat wordt gebruikt voor de Engelse veehouderij?

Misvattingen over vlees #3: zouden gewassen kunnen worden geplant op land dat wordt gebruikt voor de Engelse veehouderij?

Na de kwestie van de ecologische voetafdruk van de Engelse veehouderij zal in het derde stuk van deze serie de ...
Lees meer
Misvattingen over vlees #2: de ecologische voetafdruk van de Engelse veehouderij

Misvattingen over vlees #2: de ecologische voetafdruk van de Engelse veehouderij

Na het bespreken van de broeikasgasproductie van de Engelse veehouderij wordt in dit artikel dieper ingegaan op de milieuvoetafdruk van ...
Lees meer
Misvattingen over vlees #1: Engelse veehouderij en broeikasgassen

Misvattingen over vlees #1: Engelse veehouderij en broeikasgassen

Wij stellen voor om samen een aantal, vaak ongegronde, vooroordelen over de productie van vlees en melkproducten te analyseren. We ...
Lees meer
Aan het laden...