Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British

Media kit

LAMSVLEES, PERFECT VOOR VERDELERS …

De nabijheid van de productieregio’s betekent niet alleen dat de ecologische voetafdruk vrij klein is, het staat ook garant voor supervers lamsvlees dat razendsnel kan geleverd worden. Bovendien zorgt de regelmaat van de bevoorradingen, eveneens gelinkt aan de nabijheid van de productiezones, voor trouwe klanten die op elke levering blindelings kunnen vertrouwen.

… EN RESTAURANTHOUDERS!

De constante kwaliteit, gelinkt aan de knowhow van vaklui gedurende het hele proces, zorgt voor smakelijk lamsvlees op elk moment. De homogeniteit van de karkassen zorgt op zijn beurt voor aangepaste en minutieus versneden porties, wat de ‘food cost’ binnen de perken houdt en aan de vraag van de klant voldoet.

En door de regelmaat van de bevoorradingen, gekoppeld aan de nabijgelegen productieregio’s, wordt ervoor gezorgd dat er aan elke bestelling kan voldaan worden.

Tot slot zijn er ook de diverse beschikbare versnijdingen, wat garant staat voor oneindig veel culinaire mogelijkheden.

Brochure

Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Brits vlees wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.