HEERLIJKE
 ONTMOETINGEN

RECEPTEN VAN ONZE CHEFS

Parmentier van ossenstaart met hazelnoot, slaatje van verse kruiden en bloemen

Parmentier van ossenstaart met hazelnoot, slaatje van verse kruiden en bloemen

Chef:
Pierre Burtonboy - Chef à domicile
Restaurant:
Pierre Burtonboy - Chef à Domicile
Lamsfilet met een oosters accent

Lamsfilet met een oosters accent

Chef:
Frédéric Picot
Restaurant:
La Villa du Hautsart - Melin
Britse lamsschouder met petits-gris de Namur

Britse lamsschouder met petits-gris de Namur

Chef:
Dirk Myny
Restaurant:
Les Brigittines, Brussel
Britse lamsfilets in een korstje gevuld met noten en verse kruiden

Britse lamsfilets in een korstje gevuld met noten en verse kruiden

Chef:
Pierre Burtonboy - Chef aan huis
Restaurant:
Pierre Burtonboy - Chef aan huis
Gestoofde runderwangen in friszure saus en wortelpuree

Gestoofde runderwangen in friszure saus en wortelpuree

Chef:
Antoine Salviat
Restaurant:
CHARLU RESTO & BAR - 1180 Ukkle
“Tira de Asado” chimichurri

“Tira de Asado” chimichurri

Chef:
Philippe Wiener
Restaurant:
MEET MEAT - 1000 Bruseel
Tartaar van Brits rundvlees met kaviaar

Tartaar van Brits rundvlees met kaviaar

Chef:
Patrick Vandecasserie
Restaurant:
DE MAYEUR - 1601 Ruisbroek
Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Vlees met Brits Kwaliteitslabel wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.