HEERLIJKE
 ONTMOETINGEN

RECEPTEN VAN ONZE CHEFS

Gestoofde runderwangen in friszure saus en wortelpuree

Gestoofde runderwangen in friszure saus en wortelpuree

Chef:
Antoine Salviat
Restaurant:
CHARLU RESTO & BAR - 1180 Ukkle
“Tira de Asado” chimichurri

“Tira de Asado” chimichurri

Chef:
Philippe Wiener
Restaurant:
MEET MEAT - 1000 Bruseel
Tartaar van Brits rundvlees met kaviaar

Tartaar van Brits rundvlees met kaviaar

Chef:
Patrick Vandecasserie
Restaurant:
DE MAYEUR - 1601 Ruisbroek
Lamsnek en risotto van spelt met boschampignons

Lamsnek en risotto van spelt met boschampignons

Chef:
Robert VAN LANDEGHEM
Restaurant:
MICHEL - 1702 Dilbeek
Lamsnootjes chimichurri met knapperige groenten en gebakken krielaardappelen

Lamsnootjes chimichurri met knapperige groenten en gebakken krielaardappelen

Chef:
Alexandre POTTOK
Restaurant:
POTTOK - 1050 Brussel
Lamskroon met wilde paddenstoelen

Lamskroon met wilde paddenstoelen

Chef:
Fabian Henrion & Mike Bravin
Restaurant:
Le Ventre Saint Gris - 1180 Brussel
Lamszadel, duxelle van champignons en basilicumblaadjes

Lamszadel, duxelle van champignons en basilicumblaadjes

Chef:
Rocky RENAUD
Restaurant:
LE PASSAGE - 1180 Brussel
Loempia van lamszadel en wortelmousseline met komijn

Loempia van lamszadel en wortelmousseline met komijn

Chef:
Mustapha DURAN
Restaurant:
LA TABLE DE MUS - 1000 Brussel
Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Vlees met Brits Kwaliteitslabel wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.