HEERLIJKE
 ONTMOETINGEN

RECEPTEN VAN ONZE CHEFS

I love Beef and Lamb

Parmentier van lamsbout met butternut en aardappelkrokantje

Chef:
Frederik Desmet 
Restaurant:
KOSTBA[A]R
I love Beef and Lamb

Lamskotelet in amandelkorst met parmezaan, tatin van butternut met tijm

Chef:
Pierre Burtonboy
Restaurant:
Pierre Burtonboy, chef à domicile
Gebakken longhaas van Brits rund en Bretoense roze uien ‘bonne femme’

Gebakken longhaas van Brits rund en Bretoense roze uien ‘bonne femme’

Chef:
Dominique Pille
Restaurant:
't Kantientje, Knokke
Gelakte rundsnek met Kasteelbier Cuvée (Jo Nelissen)

Gelakte rundsnek met Kasteelbier Cuvée (Jo Nelissen)

Chef:
Jo Nelissen (Flanders Food Faculty)
Tartaar van Brits rund met asperges, rabarber en Kasteel Cuvée

Tartaar van Brits rund met asperges, rabarber en Kasteel Cuvée

Chef:
Dries Huiseune
Restaurant:
Bistro JETT, Knokke-Heist
I love Beef and Lamb

Brits rundergebraad met ui en zomerse dressing met Kasteel Rouge

Chef:
Francesca Sterckx
Restaurant:
Restaurant Mistinguett, Aarschot
Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Brits vlees wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.