Boeuf Bourguignon in de slow cooker

Aantal personen

6

  Ingrediënten

  • 675 g ontbeende schenkel in blokjes van 5 cm gesneden
  • 2 fijngehakte of geplette knoflooktenen
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 fijngehakte grote wortel
  • 100 g Parijse champignons, in twee gesneden
  • 1 zakje van 40 g kruidenmix voor bœuf bourguignon
  • 450 ml warme runderbouillon of rode wijn
  • 1 scheut worcestersaus
  • Begeleiding: aardappelen of aardappelpuree en seizoensgroenten
  • Afwerking: fijngehakte verse bladpeterselie

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Doe alle ingrediënten, behalve de kruidenmix en bouillon of wijn, in de slow cooker.
  • Voeg de kruidenmix bij de runderbouillon of rode wijn, roer goed om en giet over het vlees en de groenten.
  • Zet de slow cooker voor 4 tot 6 uur op de hoogste stand, of 8 tot 10 uur op de laagste stand; volg de gebruiksaanwijzing van je toestel.
  • Eens klaar, haal het deksel van de slow cooker, roer alles goed om en serveer met aardappelen of aardappelpuree en seizoensgroenten.

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 15 minuten

Bereiding: 4 tot 10 uur

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten