Spring naar de inhoud
contact
Home
LAM & RUND
lamsvlees
rundvlees
British kwaliteits
Voedingswaarde
Dierenwelzijn en het milieu
Recepten
Homemade
RECEPTEN VAN ONZE CHEFS
Nieuws
Onze publicaties
FR
Menu
Home
LAM & RUND
lamsvlees
rundvlees
British kwaliteits
Voedingswaarde
Dierenwelzijn en het milieu
Recepten
Homemade
RECEPTEN VAN ONZE CHEFS
Nieuws
Onze publicaties
FR
Gegrilde plakken lamsbout met een kruidig korstje
INGREDIËNTEN
2 dikke plakken lamsbout
4 tomaten
1 el mosterd
1 el paneermeel
1 el fijngehakte peterselie
1 fijngehakt knoflookteentje
Olijfolie
Peper en zout
BEREIDING
Verwarm de ovengrill voor op 180 °C.
Doe een beetje olijfolie in een pan en bak de plakken lamsbout er aan elke zijde 3 minuten in aan.
Leg ze in een ovenschotel met een beetje olie, bedek de plakken lamsvlees met een dunne laag mosterd en strooi er paneermeel over.
Snijd de tomaten in twee, leg ze rond het vlees en bestrooi met peterselie en fijngehakte knoflook.
Kruid met peper en zout.
Lam
Tips en kooktijden
Plaats de ovenschotel 5 tot 6 minuten onder de grill.
AANTAL PERSONEN:
2