Kruidige lamskroketjes als aperitiefhapje

Aantal personen

  Ingrediënten

  • 250 g lamsgehakt
  • 1 knoflookteentje, gepeld en geplet
  • 2 el ketchup
  • 1 el kappertjes
  • Peper en zout
  • 1 losgeklopt ei
  • Paneermeel

Kruidige saus :

  • 1 el olie
  • 2 el ketchup
  • 2 el mayonaise
  • 1 el zoete chilisaus

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Vermeng het lamsgehakt met de knoflook, ketchup, kappertjes en 10 gram paneermeel in een kom en breng op smaak met peper en zout.
  • Maak er langwerpige kroketjes van, niet te dik.
  • Haal ze eerst door losgeklopt ei en vervolgens door paneermeel.
  • Plaats ze 8 tot 10 minuten onder de grill of bak ze in een pan met een beetje olie.
  • Vermeng alle ingrediënten voor de saus.

 

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 10 minuten
Baktijd: 10 minuten
Serveer als aperitiefhapje met de saus, eventueel met pitabrood.

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten