1 stuk fijngehakte verse gember van 2,5 cm (optioneel)
1 zak wokgroenten naar keuze van 300-350 g
400 g verse noedels
Voor de afwerking :
1 tot 2 eetlepels fijngehakte verse platte peterselie (optioneel)
1 tot 2 eetlepels lichte sojasaus (optioneel)
BEREIDING
Voor het gemarineerd lam: doe alle ingrediënten voor de marinade in een ondiepe kom, voeg de reepjes lam eraan toe, dek af en laat 10 minuten marineren.
Verwarm de olie in een grote pan of wokpan met antiaanbaklaag, haal het lamsvlees uit de marinade (houd de marinade bij) en roerbak het vlees 3 tot 4 minuten.
Voeg de marinade, gember, wokgroenten en noedels eraan toe en roerbak opnieuw 2 minuten. Breng het wokgerecht op smaak met peper en zout, indien nodig.
Werk eventueel af met verse peterselie en sojasaus en serveer onmiddellijk.