Pasta met reepjes rundvlees, bonen en chorizo

Aantal personen

4

  Ingrediënten

  • 350 g dunne steak in fijne reepjes gesneden
  • 300 g pasta
  • 100 g chorizo of pancetta in blokjes gesneden
  • 1 fijngehakte kleine ui
  • 1 geplette knoflookteen of 1 koffielepel knoflookpuree
  • 250 g kerstomaatjes in kwartjes gesneden
  • 400 g kikkerewten of cannellinibonen uit blik, uitgelekt
  • 100 g diepgevroren erwtjes
  • 2 eetlepels fijngehakte verse bladpeterselie
  • Begeleiding: salade en knoflookbrood

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, laat uitlekken en houd opzij.
  • Verwarm intussen een pan met antiaanbaklaag en stoof er de ui, knoflook, chorizo of pancetta 2 tot 3 minuten in aan, roer regelmatig alles om.
  • Voeg de reepjes rundvlees eraan toe en laat 1 minuut mee bakken. Doe er vervolgens de kerstomaatjes, kikkererwten of cannellinibonen, erwtjes en pasta bij en bak nog 1 tot 2 minuten extra.
  • Breng op smaak met peper en zout, werk af met de fijngehakte bladpeterselie en serveer onmiddellijk met een salade en knoflookbrood.

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 15 minuten

Bereiding: 15 minuten

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten