Pastasalade met plakjes rosbief, spinazie en dressing met blauwe kaas

Aantal personen

4

  Ingrediënten

  • 375 g gebraden rosbief, in dunne plakjes
  • 175 g gedroogde kleine pastavormpjes, gekookt
  • Versgemalen zwarte peper en zout
  • 1 kleine rode ui, in fijne ringen gesneden
  • 175 g verse doperwtjes of sluimererwten
  • 100 g jonge bladspinazie

Voor de dressing met blauwe kaas :

  • 4 eetlepels light mayonaise
  • 4 eetlepels verse room
  • 2 eetlepels fijngehakte verse bladpeterselie
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 50 g verkruimelde blauwe kaas (voor een echt Brits accent, gebruik Stilton)

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Maak de dressing met blauwe kaas: doe alle ingrediënten in een kommetje en vermeng ze met een klopper door elkaar, dek af en houd opzij.
  • Doe de pasta, ui, doperwtjes of sluimererwten in een grote kom en meng er de dressing onder.
  • Voeg de spinazie en de plakjes rosbief toe en roer voorzichtig om.

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 15 minuten

Bereiding: 15 minuten

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten