Pastasalade met rosbief, erwtjes en kruidenvinaigrette

INGREDIËNTEN

  • 375 g gebakken rosbief, in dunne plakjes gesneden
  • 175 g (voor het koken) kleine pastavormjes, gekookt en afgekoeld
  • 1 kleine rode ui, in fijne ringen gesneden
  • 175 g verse erwtjes of prinsessenboontjes, geblancheerd
  • 75 g kerstomaatjes, in vier gesneden

Voor de kruidenvinaigrette:

  • 3 eetlepels fijngehakte verse bladpeterselie
  • 1 eetlepel fijngehakte verse dille
  • 4 eetlepels olijfolie

BEREIDING

  • Voor de kruidenvinaigrette: doe alle ingrediënten in een kommetje, roer goed om en zet opzij.
  • Doe de gekookte pasta, ui, erwtjes of prinsessenboontjes en kerstomaten in een grote slamkom en meng er de kruidenvinaigrette onder.
  • Voeg de plakjes rosbief eraan toe, meng ze voorzichtig onder de salade en serveer met een stuk knapperig brood.
I love Beef and Lamb

Tips en kooktijden

Als je deze salade voor een picknick wil, voeg er dan net voor het serveren de kruidenvinaigrette aan toe.

Voorbereiding: 15 minuten

Bereiding : 5 minuten

AANTAL PERSONEN: 

4