Pastasalade met rosbief, erwtjes en kruidenvinaigrette

Aantal personen

4

  Ingrediënten

  • 375 g gebakken rosbief, in dunne plakjes gesneden
  • 175 g (voor het koken) kleine pastavormjes, gekookt en afgekoeld
  • 1 kleine rode ui, in fijne ringen gesneden
  • 175 g verse erwtjes of prinsessenboontjes, geblancheerd
  • 75 g kerstomaatjes, in vier gesneden

Voor de kruidenvinaigrette:

  • 3 eetlepels fijngehakte verse bladpeterselie
  • 1 eetlepel fijngehakte verse dille
  • 4 eetlepels olijfolie

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Voor de kruidenvinaigrette: doe alle ingrediënten in een kommetje, roer goed om en zet opzij.
  • Doe de gekookte pasta, ui, erwtjes of prinsessenboontjes en kerstomaten in een grote slamkom en meng er de kruidenvinaigrette onder.
  • Voeg de plakjes rosbief eraan toe, meng ze voorzichtig onder de salade en serveer met een stuk knapperig brood.

  Tips en kooktijden

Als je deze salade voor een picknick wil, voeg er dan net voor het serveren de kruidenvinaigrette aan toe.

Voorbereiding: 15 minuten

Bereiding : 5 minuten

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten