Reepjes rundvlees met salade van erwtjes en radijzen

Aantal personen

4

  Ingrediënten

  • 400 g dunne steak
  • 2 eetlepels olie
  • Voor de salade:
  • 2 slaharten, in stukken gescheurd
  • 200 g radijzen, in schijfjes gesneden
  • 200 g erwtjes, vers of ontdooid

Voor de vinaigrette:

  • 1-2 koffielepels zachte currypoeder of madrascurry
  • 3 eetlepels magere verse room of mayonaise
  • 2 eetlepels koud water
  • 2 eetlepels fijngehakte verse koriander of bladpeterselie

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Maak de salade: doe alle ingrediënten in een grote kom. Voor de vinaigrette : doe alle ingrediënten in een kleine kom, vermeng en zet opzij.
  • Verwarm een grote plaat of bakpan met antiaanbaklaag. Strijk de steaks aan beide kanten in met olie, kruid met peper en zout en bak ze 2 tot 3 minuten aan elke kant.
  • Snijd de steaks in dunne reepjes, doe ze bij de salade en voeg er een beetje vleesjus aan toe. Giet er de vinaigrette over en serveer met knapperig brood.

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 15 minuten

Bereiding : 10 minuten

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten