Roergebakken reepjes rundvlees met groenten en teriyakisaus

Aantal personen

4

  Ingrediënten

  • 450 g steak in fijne reepjes gesneden
  • 2 koffielepels olie
  • 1 zak van 350 g wokgroenten naar keuze

Voor de teriyakisaus:

  • 4 eetlepels klaargemaakte teriyakisaus of hoisinsaus
  • 1 eetlepel lichtbruine suiker
  • 2 eetlepels limoensap
  • ½ koffielepel Chinees vijfkruidenpoeder

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Voor de teriyakisaus: doe alle ingrediënten in een kommetje, roer om en houd opzij.
  • Verwarm de olie in een grote bakpan of wokpan met antiaanbaklaag op een medium hoog vuur. Doe de groenten erin, roerbak 3 tot 4 minuten en voeg het rundvlees eraan toe.
  • Giet de teriyakisaus of hoisinsaus erbij, roer alles voorzichtig om en bak 2 tot 3 minuten extra. Breng verder op smaak, indien nodig.
  • Serveer onmiddellijk met noedels (rijst- of eiernoedels) of witte rijst.

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 10 minuten

Bereiding: 10 minuten

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten