Roergebakken reepjes rundvlees met groenten en teriyakisaus
INGREDIËNTEN
450 g steak in fijne reepjes gesneden
2 koffielepels olie
1 zak van 350 g wokgroenten naar keuze
Voor de teriyakisaus:
4 eetlepels klaargemaakte teriyakisaus of hoisinsaus
1 eetlepel lichtbruine suiker
2 eetlepels limoensap
½ koffielepel Chinees vijfkruidenpoeder
BEREIDING
Voor de teriyakisaus: doe alle ingrediënten in een kommetje, roer om en houd opzij.
Verwarm de olie in een grote bakpan of wokpan met antiaanbaklaag op een medium hoog vuur. Doe de groenten erin, roerbak 3 tot 4 minuten en voeg het rundvlees eraan toe.
Giet de teriyakisaus of hoisinsaus erbij, roer alles voorzichtig om en bak 2 tot 3 minuten extra. Breng verder op smaak, indien nodig.
Serveer onmiddellijk met noedels (rijst- of eiernoedels) of witte rijst.