Romige pastasalade met reepjes rundvlees en mosterd

Aantal personen

4

  Ingrediënten

  • 400 g biefstuk in fijne reepjes van 5 cm gesneden
  • 150 g pasta
  • 1 koffielepel olie
  • 1 fijngehakte kleine rode ui
  • 200 g prinsessenboontjes in twee gesneden
  • 1 blik mais (uitgelekt)
  • 150 ml magere verse room
  • 2 eetlepels graanmosterd
  • 2 koffielepels geraspte citroenzeste
  • 2 eetlepels fijngehakte verse bieslook
  • Begeleiding: brood

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Kook de pasta, laat uitlekken en houd (warm) opzij.
  • Verwarm de olie in een grote pan. Voeg de rode ui, prinsessenboontjes en mais erbij en en stoof alles 3 tot 4 minuten aan.
  • Doe er de reepjes rundvlees bij en bak 2 tot 3 minuten, tot wanneer ze mooi bruin zien. Haal vervolgens de pan van het vuur.
  • Doe de verse room, mosterd en citroenzeste in een kommetje en roer om.
  • Giet deze saus in de pan met het rundvlees, doe er de warme pasta bij en roer alles goed om. Breng op smaak met peper en zout en voeg er de verse bieslook aan toe.
  • Verdeel deze pastasalade over 4 kommetjes en serveer met een stuk knapperig brood.

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 10 minuten

Bereiding: 15 minuten

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten