Rundvlees in de wok met oosterse kruiden en worcestersaus

Aantal personen

3

  Ingrediënten

  • 300 g dun gesneden steak in blokjes
  • 2 koffielepels olie
  • 450 g klaargemaakte rijst met groenten, afgekoeld

Voor de saus:

  • 4 eetlepels worcestersaus
  • 1 koffielepel Chinees vijfkruidenpoeder
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel lichte sojasaus

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Voor de saus : doe alle ingrediënten in een kommetje, roer om en houd opzij.
  • Verwarm de olie in een grote bakpan of wok met antiaanbaklaag, doe de blokjes rundvlees erin en bak 1 tot 2 minuten, terwijl je regelmatig alles omroert.
  • Doe de saus en de rijst met groenten erbij. Bak nog 3 tot 4 minuten extra en roer alles regelmatig goed om tot wanneer de rijst zeer warm is.
  • Serveer onmiddellijk met een groene salade.

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 10 minuten

Bereiding: 10 minuten

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten