Snelle naanbroodjes met lamsvlees

Aantal personen

4

  Ingrediënten

  • 350 g plakken lamsvlees of lamsbout in reepjes gesneden
  • 25 g zongedroogde tomaten, uitgelekt en fijngehakt
  • 50 g jonge spinazie
  • 4 mini naanbroodjes ‘natuur’
  • 50 g geraspte mozzarella

Uit de keukenkast:

  • 1 eetlepel gedroogde kruidenmix of oregano
  • 1 scheut koolzaadolie
  • Enkele druppels balsamicoazijn (eventueel)

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  • Verwarm een grote pan met antiaanbaklaag en bak de reepjes lamsvlees er 6 tot 8 minuten droog in aan, samen met 2 koffielepels van de gedroogde kruidenmix of oregano en de zongedroogde tomaten. Breng verder op smaak met peper en zout.
  • Verwarm intussen de grill voor.
  • Leg de naanbroodjes op een bakplaat en verdeel er de jonge spinaziebladeren gelijkmatig over. Lepel de reepjes lamsvlees erop, werk af met de geraspte mozzarella en de rest van de gedroogde kruiden. Besprenkel met wat koolzaadolie.
  • Plaats de naanbroodjes 3 tot 4 minuten onder de grill of tot wanneer de mozzarella gesmolten is.
  • Werk eventueel af met enkele druppels balsamicoazijn en serveer onmiddellijk met een knapperige salade.

  Tips en kooktijden

Voorbereiding: 15 minuten

Bereiding: 10 minuten

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten