350 g plakken lamsvlees of lamsbout in reepjes gesneden
25 g zongedroogde tomaten, uitgelekt en fijngehakt
50 g jonge spinazie
4 mini naanbroodjes ‘natuur’
50 g geraspte mozzarella
Uit de keukenkast:
1 eetlepel gedroogde kruidenmix of oregano
1 scheut koolzaadolie
Enkele druppels balsamicoazijn (eventueel)
BEREIDING
Verwarm een grote pan met antiaanbaklaag en bak de reepjes lamsvlees er 6 tot 8 minuten droog in aan, samen met 2 koffielepels van de gedroogde kruidenmix of oregano en de zongedroogde tomaten. Breng verder op smaak met peper en zout.
Verwarm intussen de grill voor.
Leg de naanbroodjes op een bakplaat en verdeel er de jonge spinaziebladeren gelijkmatig over. Lepel de reepjes lamsvlees erop, werk af met de geraspte mozzarella en de rest van de gedroogde kruiden. Besprenkel met wat koolzaadolie.
Plaats de naanbroodjes 3 tot 4 minuten onder de grill of tot wanneer de mozzarella gesmolten is.
Werk eventueel af met enkele druppels balsamicoazijn en serveer onmiddellijk met een knapperige salade.