Spring naar de inhoud
contact
Home
LAM & RUND
lamsvlees
rundvlees
British kwaliteits
Voedingswaarde
Dierenwelzijn en het milieu
Recepten
Homemade
RECEPTEN VAN ONZE CHEFS
Nieuws
Onze publicaties
FR
Menu
Home
LAM & RUND
lamsvlees
rundvlees
British kwaliteits
Voedingswaarde
Dierenwelzijn en het milieu
Recepten
Homemade
RECEPTEN VAN ONZE CHEFS
Nieuws
Onze publicaties
FR
lamskoteletjes met tijm en balsamicoazijn
INGREDIËNTEN
8 lamskoteletjes
2 el verse tijm, fijngehakt
100 ml kwaliteitsvolle balsamicoazijn
2 el sojasaus
25 g boter
Peper en zout
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Kruid de lamskoteletjes met peper en zout en bestrooi ze aan beide kanten met tijm.
Leg ze op een ovenschotel en plaats ongeveer 15 minuten in de oven.
Doe intussen de balsamicoazijn en sojasaus in een kleine steelpan.
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat ongeveer 10 minuten inkoken tot de bereiding voor de helft is ingekookt.
Voeg al roerend de boter onder de saus.
Haal de lamskoteletjes uit de oven en giet er de saus over.
Serveer met een stoofschotel van Provençaalse groenten en couscous.
Lam
Tips en kooktijden
Voorbereiding en baktijd : 30 minuten
AANTAL PERSONEN:
4