1 rode paprika, zonder de zaden en zaadlijsten, in reepjes gesneden
150 g rode pesto, reeds klaargemaakt
150 ml warme groentebouillon
120 ml verse room
2 eetlepels fijngehakte verse bladpeterselie (voor de afwerking)
1 eetlepel zonnebloemolie
BEREIDING
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, laat uitlekken en houd opzij.
Verwarm intussen een pan met antiaanbaklaag en bak de steak al naargelang de gewenste baktijd. Laat het vlees 2 tot 3 minuten rusten en snijd het in dunne plakjes.
In dezelfde pan van het vlees, stoof er de ui in aan tot wanneer die zacht is (niet bruin). Doe er de reepjes paprika bij en bak 2 tot 3 minuten, roer alles regelmatig om.
Voeg er al roerend de pesto, bouillon en verse room aan toe. Doe daar de gekookte pasta bij, zet het vuur lager en laat nog 2 tot 3 minuten doorwarmen.
Doe er de plakjes rundvlees bij, eventueel nog wat vleesjus en roer alles voorzichtig om. Breng verder op smaak met peper en zout, indien nodig.
Werk af met fijngehakte bladpeterselie en serveer met een dikke snede boerenbrood.