Tartaar van lam

Aantal personen

  Ingrediënten

  • 400 g lamsbout
  • 2 rode uien
  • 10 groene boontjes
  • Enkele blaadjes verse munt
  • 1 citroen
  • 1 el mayonaise met een beetje citroensap
  • Peper en zout

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British - Recettes
  Bereiding

  1. Ontbeen de lamsbout en haal het vlies eraf, of vraag aan je slager om dit te doen.
  2. Snijd het vlees in kleine dobbelsteentjes.
  3. Hak een rode ui zeer fijn.
  4. Vermeng het vlees met de rode ui, olijfolie, wat peper en zout, en een paar druppels citroensap.
  5. Versnipper enkele verse muntblaadjes en meng eveneens onder het vlees.

  Tips en kooktijden

Verdeel de tartaar over de borden met behulp van een uitsteekvormpje.
Werk de borden af met een paar uiringen, een takje munt, een paar toefjes mayonaise met citroen, enkele kleine stukjes citroen en olijfolie.

  In uw glas

Geen aanbevolen wijnen


Meest populaire recepten