2 koffielepels koolzaadolie of andere plantaardige olie
1 zakje van 250 g groentemix voor in de wok
Voor de teriyakisaus:
4 eetlepels teriyakisaus
1 eetlepel lichtbruine suiker
2 eetlepels limoensap
½ koffielepel Chinees vijfkruidenpoeder
Voor de afwerking:
Geroosterde sesamzaadjes (facultatief)
BEREIDING
Voor de teriyakisaus : vermeng alle ingrediënten in een kommetje en houd opzij.
Verwarm de olie in een grote pan of wok met antiaanbaklaag en bak de reepjes lamsvlees er 3 tot 4 minuten in aan. Voeg de groenten eraan toe en bak nog 1 tot 2 minuten extra, roer zeer regelmatig om.
Doe de teriyakisaus erbij, roer voorzichtig om en bak nog 2 tot 3 minuten extra. Breng verder op smaak met peper en zout, indien nodig.
Werk af met geroosterde sesamzaadjes (eventueel) en serveer er noedels of rijst bij.