450 g magere steak in dunne reepjes van 5 cm gesneden
150 g pasta
1 koffielepel olie
1 fijngesnippede kleine ui
50 g prinsessenboontjes, in twee gesneden
1 blik maiskorrels van 200 g, uitgelekt
150 ml verse room
2 eetlepels graanmosterd
2 koffielepels geraspte citroenzeste
2 eetlepels versgehakte bieslook
Begeleiding: brood
BEREIDING
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, laat uitlekken en houd warm opzij.
Verwarm intussen een grote pan of wokpan met antiaanbaklaag en bak er de reepjes rundvlees 3 tot 4 minuten in aan tot ze mooi bruin zien.
Voeg er de ui, prinsessenboontjes en maiskorrels aan toe en bak nog 3 tot 4 minuten extra.
Vermeng de verse room met de graanmosterd en de citroenzeste. Giet dit in de pan van het vlees, doe er de warme pasta bij en roer alles voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout en strooi er de verse bieslook over.
Lepel deze pastasalade in een grote kom en serveer onmiddellijk met een stuk knapperig brood.