Welkom 

DEZE RUIMTE IS VOLLEDIG GEWIJD AAN RUNDVLEES EN BRITSE LAM.
HIER VINDT U HEERLIJKE RECEPTEN, SNIJ- EN KOOKTIPS EN INFORMATIE OVER EVENTUELE VRAGEN.

Het beste vlees van Groot-Brittannië, van dieren die in een uitzonderlijke omgeving zijn grootgebracht, bezit vandaag het Brits Kwaliteitslabel, een keurmerk dat de authenticiteit en traceerbaarheid van het vlees garandeert, net zoals het volledige productieproces van het vlees.

Smakelijk!

De laatste actualiteiten

Rood vlees, een voedingsmiddel met een hoge voedingswaarde

Rood vlees, een voedingsmiddel met een hoge voedingswaarde

Ook al heeft rood vlees soms een slecht imago, toch is het zeer rijk aan essentiële voedingsstoffen die onmisbaar zijn ...
Lees meer
Onze tips voor het bakken en braden van rundvlees tot in de perfectie

Onze tips voor het bakken en braden van rundvlees tot in de perfectie

Enkel de kwaliteit van het vlees is niet voldoende. Om het beste uit ons vlees met Brits Kwaliteitslabel te halen, ...
Lees meer
Leer hoe je lamsvlees moet snijden (video)

Leer hoe je lamsvlees moet snijden (video)

Of je nu een slager bent of een vleesliefhebber die op zoek is naar het perfecte stuk vlees, wij bieden ...
Lees meer
Bekijk al de actualiteit

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British
Norme Qualité Boeuf - Kwaliteitslabel Rund - British

Maar naast de bijzondere smaak van het vlees, wordt er bij het kweken van de lammeren en runderen met Brits Kwaliteitslabel ook veel aandacht besteed aan de bescherming van het milieu en duurzame ontwikkeling. De producenten van lamsvlees en rundvlees met Brits Kwaliteitslabel volgen in die zin dan ook een expliciete landbouwpolitiek, geheel vrijwillig.

Zo worden er serieuze inspanningen gedaan om het broeikaseffect terug te dringen, net zoals er nauwlettend wordt toegekeken op een gezonde vegetatie door de weilanden en heidelandschappen nauwkeurig te onderhouden. Bovendien wordt er door deze enorme weilanden ook koolstof opgeslagen.

LAM EN RUND
BRITS KWALITEITSLABEL

Des normes de qualité, au service de l'excellence

KWALITEITSNORMEN VOOR EXCELLENTIE

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British

Daarnaast wordt het gebruik van meststoffen verlaagd, worden de dierlijke uitwerpselen en al het ander dierlijk afval gerecycled, wordt de waterbevoorrading geoptimaliseerd en ook het water zelf uiterst streng gecontroleerd.

Kers op de taart, en een logisch gevolg van deze doorgedreven visie, is dat de natuurlijke landschappen van deze landbouwgebieden er niet alleen prachtig uitzien maar ook kerngezond zijn.

Stuk voor stuk zaken die voor heerlijk lamsvlees en rundvlees zorgen met een onvergelijkbare kwaliteit, hetzij thuis of op restaurant, vlees met Brits Kwaliteitslabel dat op duizend verschillende manieren kan klaargemaakt worden, traditioneel of inventief, maar altijd smakelijk én met het oog op een beter milieu!

Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Vlees met Brits Kwaliteitslabel wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.