Welkom 

 

 

 

DEZE WEBSITE IS VOLLEDIG GEWIJD AAN BRITS LAMS- EN RUNDVLEES.
HIER VINDT U HEERLIJKE RECEPTEN, SNIJ- EN KOOKTIPS EN ALLERLEI INTERESSANTE INFORMATIE.

De laatste actualiteiten

Vlees grillen en barbecueën 

Vlees grillen en barbecueën 

Grillen of barbecueën is een snel alternatief voor het bakken van een mals stuk vlees in de pan. Met deze ...
Praktische tips: lamssteak

Praktische tips: lamssteak

Lamssteak is niet voor niets populair: het is gemakkelijk te bereiden, past bij bijna alles en de smaak is geweldig ...
Hoe maak je lamsgebraad klaar ?

Hoe maak je lamsgebraad klaar ?

Lamsgebraad met muntsaus, lamsjus, groenten en een glas rode wijn: wat wil je nog meer ? Het eerste kan voor ...
Bekijk al de actualiteit

Naast de bijzondere smaak van het vlees, wordt er bij het kweken van Britse lammeren en runderen ook veel aandacht besteed aan de bescherming van het milieu en duurzame ontwikkeling. De producenten van Brits lams- en rundvlees volgen in die zin dan ook een expliciete landbouwpolitiek, geheel vrijwillig.

Zo worden er serieuze inspanningen gedaan om het broeikaseffect terug te dringen, net zoals er nauwlettend wordt toegekeken op een gezonde vegetatie door de weilanden en heidelandschappen nauwkeurig te onderhouden. Bovendien wordt er door deze enorme weilanden ook koolstof opgeslagen.

BRITS
LAM EN RUND

Des normes de qualité, au service de l'excellence

KWALITEIT VOOR EXCELLENTIE

Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British

Daarnaast wordt het gebruik van meststoffen verlaagd, worden de dierlijke uitwerpselen en al het ander dierlijk afval gerecycleerd, wordt de waterbevoorrading geoptimaliseerd en ook het water zelf uiterst streng gecontroleerd.

Kers op de taart, en een logisch gevolg van deze doorgedreven visie, is dat de natuurlijke landschappen van deze landbouwgebieden er niet alleen prachtig uitzien maar ook kerngezond zijn.

Stuk voor stuk zaken die voor heerlijk lamsvlees en rundvlees zorgen met een onvergelijkbare kwaliteit, hetzij thuis of op restaurant, Brits vlees dat op duizend verschillende manieren kan klaargemaakt worden, traditioneel of inventief, maar altijd smakelijk én met het oog op een beter milieu!

Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Brits vlees wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.