Spring naar de inhoud
contact
Home
LAM & RUND
lamsvlees
rundvlees
British kwaliteits
Voedingswaarde
Dierenwelzijn en het milieu
Recepten
Homemade
RECEPTEN VAN ONZE CHEFS
Nieuws
Onze publicaties
FR
Menu
Home
LAM & RUND
lamsvlees
rundvlees
British kwaliteits
Voedingswaarde
Dierenwelzijn en het milieu
Recepten
Homemade
RECEPTEN VAN ONZE CHEFS
Nieuws
Onze publicaties
FR
Carpaccio van rundvlees met mosterddressing
INGREDIËNTEN
225-300 g ossenhaas
Versgemalen zwarte peper en zout
2 eetlepels kappertjes (afgespoeld)
100 g blaadjes raketsla
1 citroen in kwartjes
4 eetlepels extra vierge olijfolie
1 eetlepel citroensap
2-3 eetlepels dijonmosterd
1 eetlepel witte wijnazijn
2 eetlepels fijngehakte verse bieslook
BEREIDING
Plaats 4 tot 6 borden in de koelkast.
Wikkel de runderfilet losjes in aluminiumfolie of bakpapier en leg 10 tot 15 minuten in de diepvries.
Voor de mosterddressing: doe alle ingrediënten in een glazen bokaal met deksel en schud krachtig door elkaar.
Haal het rundvlees uit de diepvries en snijd het in zo dun mogelijke plakjes.
Leg elk plakje rundvlees tussen twee laagjes plasticfolie en maak ze dunner met een deegrol of vleeshamer tot ze allemaal even dun zijn.
Stapel de plakjes rundvlees op elkaar op, nog steeds met de plasticfolie eromheen, en leg ze in de koelkast tot wanneer je ze nodig hebt.
Rund
Tips en kooktijden
Voorbereiding: 25 minuten
Bereiding: 5 minuten
AANTAL PERSONEN:
6