Verwarm de oven voor op 160 °C (140 °C heteluchtoven).
Verwarm de helft van de sesamolie in een grote pan met antiaanbaklaag.
Leg het vlees op een snijplank en kruid met versgemalen zwarte peper. Bak het rondom rond aan in de pan en leg het vervolgens in een grote ovenschotel.
Doe de rest van de olie in de pan, stoof er de ui en knoflook 2 tot 3 minuten in aan en doe dit bij de ovenschotel met het vlees.
Voeg er de bouillon, sojasaus, barbecuesaus, honing, gochujang en peren aan toe. Breng aan de kook, dek de ovenschotel af en plaats 3 tot 3 uur 30 in de oven tot wanneer het vlees volledig gaar en zeer mals is.
Haal het borststuk uit de ovenschotel, leg het op een snijplank en ‘trek’ er het malse en gare rundvlees af met een vork, waardoor je draadjesvlees krijgt, terwijl je het stuk vlees met een andere vork stevig vasthoudt.
Serveer dit draadjesvlees of ‘pulled beef’ in kleine bao buns en werk ze af met lente-uitjes.