DH – Juni 2020
Le charme gourmand de l’agneau britannique. Les viandes Norme Qualité Britannique constituent une valeur sûre de la belle gastronomie…
The Brussels Magazine – Juni 2020
Bœuf et agneau britanniques. C’est lors d’un déjeuner organisé au restaurant “Aux Armes de Bruxelles”, élaboré par le Chef Cédric Callenaere, que l’Agriculture and Horticulture Development Board (AHDB)…
Food & Meat – November 2019
Brits rundvlees: sterke keuze van slagers en koks. … Groot-Brittannië heeft altijd een wereldnaam gehad op het gebied van rundvlees….
Food & Meat – april 2018
In maart organiseerde AHDB (Agriculture & Horticulture Development Board) in Brussel een avond ter promotie van runds- en lamsvlees uit Groot-Brittannië. Een mooi initiatief dat de vele kwaliteiten van deze producten ‘uit de buurt’ in de verf zette, zowel voor Belgische restauranthouders als consumenten.
Food & Meat – februari 2018
Wie dacht dat een heerlijk stukje lamsvlees alleen in de periode rond Pasen het beste smaakt, heeft het verkeerd voor. Het vochtige klimaat van Groot-Brittannië en de met gras begroeide heuvels en dalen vormen de ideale voedingsbodem voor de productie van lamsvlees het jaar rond.
Brits vlees wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.