Norme Qualité Agneau - Kwaliteitslabel Lam - British

Wat is er gezegd

Food & Meat - November 2019

Brits rundvlees: sterke keuze van slagers en koks. … Groot-Brittannië heeft altijd een wereldnaam gehad op het gebied van rundvlees….

Food & Meat - april 2018

In maart organiseerde AHDB (Agriculture & Horticulture Development Board) in Brussel een avond ter promotie van runds- en lamsvlees uit Groot-Brittannië. Een mooi initiatief dat de vele kwaliteiten van deze producten ‘uit de buurt’ in de verf zette, zowel voor Belgische restauranthouders als consumenten.

Food & Meat - februari 2018

Wie dacht dat een heerlijk stukje lamsvlees alleen in de periode rond Pasen het beste smaakt, heeft het verkeerd voor. Het vochtige klimaat van Groot-Brittannië en de met gras begroeide heuvels en dalen vormen de ideale voedingsbodem voor de productie van lamsvlees het jaar rond.

L’agneau est toujours de la fête à Pâques

Dans la grande distribution, on s’attend à des hausses de vente de plus de 20 %.
Pâques reste une fête très ancrée dans les traditions familiales. L’occasion de se réunir autour d’un bon repas et, tout comme la dinde est un incontournable à Noël...

Des normes de qualité, au service de l'excellence - Chef

Vlees met Brits Kwaliteitslabel wordt zowel door keukenchefs als door hun klanten heel erg geapprecieerd, of het nu lam of rund is, en is voortaan een vaste waarde op de kaart van vele toprestaurants.