Spring naar de inhoud
contact
Home
LAM & RUND
lamsvlees
rundvlees
British kwaliteits
Voedingswaarde
Dierenwelzijn en het milieu
Recepten
Homemade
RECEPTEN VAN ONZE CHEFS
Nieuws
Onze publicaties
FR
Menu
Home
LAM & RUND
lamsvlees
rundvlees
British kwaliteits
Voedingswaarde
Dierenwelzijn en het milieu
Recepten
Homemade
RECEPTEN VAN ONZE CHEFS
Nieuws
Onze publicaties
FR
AHDB krijgt financiering van half miljoen pond voor onderzoek naar duurzaamheid van landbouwbedrijven
mother and calf De landbouw speelt een grote rol op het vlak van duurzame ontwikkeling en decarbonisatie. Daarom gingen AHDB …
Lees meer
Ontdek recepten met Brits rund- en lamsvlees van enkele Mastercooks of Belgium
Rund- en lamsvlees met Brits Kwaliteitslabel vinden we terug in de keukens van de grootste Belgische chefs, omwille van de …
Lees meer
Rood vlees, een voedingsmiddel met een hoge voedingswaarde
Ook al heeft rood vlees soms een slecht imago, toch is het zeer rijk aan essentiële voedingsstoffen die onmisbaar zijn …
Lees meer
Onze tips voor het bakken en braden van rundvlees tot in de perfectie
Enkel de kwaliteit van het vlees is niet voldoende. Om het beste uit ons vlees met Brits Kwaliteitslabel te halen, …
Lees meer
Leer hoe je lamsvlees moet snijden (video)
Of je nu een slager bent of een vleesliefhebber die op zoek is naar het perfecte stuk vlees, wij bieden …
Lees meer
Misvattingen over vlees #9: Britse veehouders geven niet om de gezondheid en het welzijn van hun dieren.
Boeren zijn zeer bezorgd over de gezondheid en het welzijn van hun dieren, omdat ze in het hart van hun …
Lees meer
Misvattingen over vlees #8: rood vlees en zuivelproducten zitten vol met antibiotica en hormonen
Zitten rood vlees en zuivelproducten echt vol met antibiotica en hormonen, zoals we vaak horen? In dit nieuw artikel zullen …
Lees meer
Misvattingen over vlees #7: plantaardige alternatieven voor rood vlees en zuivelproducten zijn beter voor de gezondheid
Het is gebruikelijk om te denken dat plantaardige alternatieven voor rood vlees en zuivelproducten beter zijn voor onze gezondheid. Maar …
Lees meer
Misvattingen over vlees #6: vlees en zuivelproducten zijn slecht voor de gezondheid
Nadat we ons hebben gericht op de impact van vlees op het milieu, zullen we in dit nieuwe artikel een …
Lees meer
Misvattingen over vlees #5: het vervangen van rood vlees en zuivelproducten door alternatieven vermindert onze ecologische voetafdruk aanzienlijk
In onze vorige artikelen over mythen en misvattingen over Brits vlees hebben we de ecologische voetafdruk van de Britse veehouderij …
Lees meer
Misvattingen over vlees #4: Britse koeien en schapen eten oogsten die de mens zou kunnen eten
In ons vorige artikel hebben we uitgelegd waarom het vaak niet mogelijk is om oogsten te verbouwen op land dat …
Lees meer
Misvattingen over vlees #3: zouden gewassen kunnen worden geplant op land dat wordt gebruikt voor de Engelse veehouderij?
Na de kwestie van de ecologische voetafdruk van de Engelse veehouderij zal in het derde stuk van deze serie de …
Lees meer
Meer actualiteiten